Паркирај и бициклирај

„ПАРКИРАЈ И БИЦИКЛИРАЈ“ омогућава сваком возачу/кориснику наше стандардне услуге паркирања да по редовној цени паркирања, преузме на коришћење електрични бицикл.

листиц

Електрични бицикл са литијумском батеријом вози се као и сваки други бицикл – само окретањем педала или помоћу електромотора снаге 250w. Непрекидним коришћењем батерија траје два сата, а кориснику је омогућено да замени бицикл другим, са пуном батеријом.

Електричне бицикле можете преузети свакога дана, у времену од 09 до 21 часа, на три паркиралишта:

  • „Сава центар“
  • „Ада Циганлија“
  • „Милан Гале Мушкатировић“

Корисник захтев може да упути електронским путем тј. „онлајн“, а картицу да преузме у Служби претплате у гаражи „Зелени венац“ или да се о условима коришћења упозна директно на паркиралишту, и да по потписивању уговора преузме картицу за „паркирај-бициклирај“ односно бицикл (дати на увид личну карту и саобраћајну дозволу).

На један паркирани аутомобил могуће је преузети ДВА електрична бицикла и пратећу опрему – кацигу и ранац. Други електрични бицикл преузима се на основу реверса, који издаје инкасант на паркиралишту. Корисник је обавезан да оба преузета електрична бицикла, по основу корисничке картице и потписаног реверса, врати истовремено.

Више информација о условима и начину коришћења можете прочитати на следећим линковима:

листиц

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *